Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna


Om Legend

Den stora variationen av design och material gör att alla kan hitta ett rack de både gillar att se på och älskar att spela med.  Legend riktar sig till olika spelare, spelartyper och behov genom de genomtänkta och noggranna materialvalen i varje rack.

Legend är unikt på många sätt och vis. Inte bara genom att ständigt leverera snygga och proffsiga rack utan också genom att tillåta skapandet och utvecklingen vara mer levande och innovativt. Istället för att släppa hela kollektioner en gång per år släpper Legend ett mindre sortiment mer ofta. Varje rack följer utvecklingen av nya material samt sportens och spelares utveckling för att alltid kunna leverera den nyaste och mest moderna materialuppbyggnad och design.


Legends skapare

Natalio Hayon, har skapat och utvecklat padelrack i decennier och driver idag en av de mest aktade fabrikerna för padelrack. Förutom Legend Padel rack tillverkas rack till några av de största märken på marknaden. Samarbetet mellan tillverkaren och agenturen i Sverige är unikt. Tillsammans har dem tagit fram ett bra koncept för täcka behov hos både spelare och återförsäljare.

Agenturen Legend Sverige testar ut material och modeller allt eftersom tillsammans med motionärer och semiproffesionella spelare i Luleå och Alicante, allt för att hitta de perfekta racket för alla där ute. 
Legend Sverige ser också till att allt fler återförsäljare kan leverera Legend till sina kunder och är kontakten mellan återförsäljare och tillverkare för att ständigt ge liv och utveckling till tillverkning och skapandet av nya unika rack.

Idag finns sju olika modeller som kan tillgodose behov från Nybörjare till Elitspelare. I Oktober 2020 har Legend tagit stor mark bland padelspelare i Sverige och introduceras i Spanien i November samma år. Legend kommer inom en snar framtid att även levereras till återförsäljare i Tyskland, Italien och Frankrike.